Jeta Ime.pdf

Jeta Ime

LIBRI: Të jesh, apo të mos jesh, arumun?! Ta pranosh hapur, apo ta fshehësh me kujdes, kombësinë tënde arumune?! Të ndihmosh sadopak për njohjen e kombësisë, trashëgimisë, historisë, gjuhës, besimit fetar, traditave dhe aspekteve të tjerë etniko-kulturorë të popullit arumun, apo të kalosh anash si pa u vënë re?! Të punosh që arumanizmi, si parim i rëndësishëm atdhetar i arumunëve, të forcohet, apo të qëndrosh indiferent?! Kjo është çështja! Libri, Jeta ime: Të jesh, apo të mos jesh, arumun, është një dëshmi personale, brenda qerthullit të jetës së popullsisë arumune, e cila synon që ti japë një përgjigje mëdyshjes së modelit shekspirian: Të jesh, apo të mos jesh, arumun?! Në tërësinë e tij, ai shqyrton sidomos pesë çështje themelore, të cilat ndoshta do të mund të formuloheshin në këtë mënyrë: 1) shtegtimi

HERUNTERLADEN

ONLINE LESEN

DATEIGRÖSSE 2.51 MB
ISBN 9781478782452
AUTOR Spiro J. Shetuni
DATEINAME Jeta Ime.pdf
VERöFFENTLICHUNGSDATUM 06/06/2020

MyMemory ist der weltgrößte Übersetzungsspeicher. Er umfasst die gesammelten Übersetzungsspeicher der Europäischen Union und der Vereinten Nationen sowie einen Abgleich der besten domänenspezifischen mehrsprachigen Webseiten.